Choco miere Bio, 200g, Apisrom
Cod produs: APS01877
sub 3 bucati in stoc
2700 Lei
Reducere: 30%
1890 Lei
Ultimele bucati
Choco mierea BIO este un produs obtinut printr-un proces complex de cristalizare controlata a mierii poliflore ecologice, prin acest procedeu obtinandu-se o miere cu o textura cremoasa. Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge. Nu contine conservanti, aditivi, ulei de palmier sau gluten.
Choco mierea BIO contine...
Choco mierea BIO contine...
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare
![Ai intrebari? - Suna-ne acum la 031/413 43 33](https://cdn1.dol.ro/core/dev/cs-content/cs-skins/cs_lider/images/intrebari.png)
Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294
![Transport Gratuit - Peste 125 RON](https://cdn1.dol.ro/core/dev/cs-content/cs-skins/cs_lider/images/transport-g.jpg)
Transport Gratuit
Peste 125 RON
![Oferi un cadou? - Ti-l impachetam noi!](https://cdn1.dol.ro/core/dev/cs-content/cs-skins/cs_lider/images/ofera-cadou.png)
Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Choco mierea BIO este un produs obtinut printr-un proces complex de cristalizare controlata a mierii poliflore ecologice, prin acest procedeu obtinandu-se o miere cu o textura cremoasa. Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge. Nu contine conservanti, aditivi, ulei de palmier sau gluten.
Choco mierea BIO contine 95% miere poliflora ecologica si 5% cacao ecologica. Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa. Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema.
Temperatura optima de pastrare: 10-15 grade C
Choco mierea BIO contine 95% miere poliflora ecologica si 5% cacao ecologica. Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa. Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema.
Temperatura optima de pastrare: 10-15 grade C
Brand | Apisrom |
Tip Produs | Miere crema |
Gramaj | 200 g |
Cod Model | 1877 |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.